PionyPoziomy

:: Nasze menu :: Dania główne

NASZE MENU

Dania

Dania Główne

1. Grillowania Pierś Kurczaka zapiekana w piecu z boczkiem

pomidorami i serem mozarella

(w zestawie z surówką lub warzywami gotowanymi , z opiekanymmi ziemniakami z ziolami lub frytkami) 36zl

2. Stek wołowy 200g

(w zestawie z rukolą pomidorami i kremem balsamicznym,

grzyby leśne w śmietanie, żurawina, ziemniaki/frytki)

49 zl

3. Bakłażan z pieca zapiekany z mięsem warzywami i serami

w sosie pomidorowym

(w zestawie surówka i frytki ) 31 zl.

4. Bakłażan z pieca na sposób wegetariański zapiekany z warzywami

serem w sosie pomidorowym

(w zestawie surówka i frytki) 31 zl

5. Schab XXL 200g

(w zestawie z surówką , ziemniakami opiekanymi lub

frytkami 29 zl

7. Poledwiczki wieprzowe w sosie borowikowym

(w zestawie z surówką lub warzywami gotowanymi, ziemniaki opiekane z ziołami 40 zl

8. Żeberka z pieca (250g)

(w zestawie z surówką lub warzywami gotowanymi, ziemniaki opiekane z ziołami lub frytki) 39zł

9. Placek po zbójnicku

(chrupiący placek ziemniaczany z gulaszem wołowo-wieprzowym, duszonym w winie z warzywami i pomidorammi, z zserem, w zestawie surówki, ogórek kiszony i sos czosnkowy) 29zł

Ryby i Owoce Marza

1.Łosoś z pieca w sosie cytrynowym na szpinaku z

suszonymi pomidorami i czosnkiem serwowany z warzywami gotowanymi lub surówką, frytki lub ziemniaki opiekane z ziołami

39 zl

2.Szaszłyki z krewetek tygrysich 10-12 szt. serwowane na

rukoli z pomidorami i kremem balsamicznym w zestawie

z ziemniakami opiekanymi z ziołami lub frytkami, warzywa gotowane lub surówka 47zł

4. Ryby sezonowe (pytać kelnera)

5. Tilapia zapiekana w kamionce z cebula, czosnkiem, cukinia, w smietanie z serem pecorino, przykryte pomidorowym konkase, podawane z frytkami i surowka. 38 zl

*dorada (42 zł. ), okoń morski ( 42 zł ), pstrag z grilla ( 37 zł ),osmiornica z grilla ( ok, 50 zł ) - na zamówienie- pytać kelnera

Piony Poziomy © 2010